Na Rodici trčili osebni vozili, ena oseba utrpela poškodbe

Danes, nekaj minut čez 15.30 uro je v križišču Kamniške in Jarške ceste na Rodici prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi osebni vozili. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC Ljubljana. Po podatkih policije je do nesreče prišlo, ker eden izmed voznikov ni upošteval znaka rdeče luči in je v križišču odvzel prednost drugemu vozniku.

Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 15.42 uri obveščeni, da sta v križišču pri AC Lovše na Rodici trčili osebni vozili. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih, nudili pomoč reševalcem NMP Domžale pri oskrbi poškodovanega voznika ter posuli cestišče razlitih motornih tekočin. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Na Policijski upravi Ljubljana so v zvezi s prometno nesrečo n Rodici povedali, da je do nje prišlo, ker voznik ni upošteval znaka rdeče luči in je v križišču odvzel prednost drugemu vozniku. Pri tem sta se voznika lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi