Na Prevojah trčila voznica osebnega vozila in mopedist

Danes, okrog 16. ure se je na Stari cesti na Prevojah v občini Lukovica pripetila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in mopedist.

Martin Juteršek, vodja intervencije III. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale, nam je povedal, da so bili o nesreči mopedista in voznice osebnega vozila na Prevojah obveščeni ob 16.06 uri. Skupaj z gasilci PGD Blagovica so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče ter poškodovanemu motoristu nudili pomoč do prihoda reševalcev NMP Domžale, ki so ga v nadaljevanju prepeljali v UKC Ljubljana. Utrpel naj bi lažje poškodbe. Na kraju so posredovali tudi policisti PP Domžale.

S Policijske uprave Ljubljana so nam v zvezi s prometno nesrečo na Prevojah sporočili, da je do nje prišlo, ker je voznica osebnega vozila pri vključevanju v promet odvzela prednost motoristu. Pri tem se je motorist lažje telesno poškodoval. V postopku je bilo ugotovljeno, da je slednji vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in so mu motorno kolo zasegli. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Petra Petravič: Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi