Na Podrečju trčilo šest vozil

Danes, nekaj minut pred 13.30 uro je na Litijski cesti v Domžalah prišlo do prometne nesreče, v kateri je bilo udeleženih šest vozil. V nesreči ni bilo poškodovanih, je pa nastala večja materialna škoda.

Matjaž Hribar, vodja II. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 13.23 uri obveščeni, da so na Litijski cesti na Podrečju v Domžalah trčila tri kombinirana in tri osebna vozila. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorje na treh vozilih, nevtralizirali iztekle motorne tekočine ter pomagali vlečni in cestni službi pri odpravljanju posledic prometne nesreče. V nesreči ni bilo poškodovanih. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Aleksandra Golec s Policijske uprave Ljubljana nam je v zvezi s prometno nesreče na Podrečju povedala, da je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega vozila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo povzročil naletno trčenja petih vozil (treh osebnih in dveh tovornih). “V istem času je prišlo še do ene prometne nesreče, ko je v udeleženca s tovornim vozilom trčil voznik prav tako tovornega vozila, ki je vozil na prekratki varnostni razdalji. V nesrečah ni bil nihče poškodovan,” je še povedala Aleksandra Golec. Policisti so obema povzročiteljema izdali plačilni nalog.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi