Na Podrečju čelno trčili osebni vozili, ena oseba utrpela poškodbe

Danes, nekaj minut čez 14. uro sta na lokalni cesti na Podrečju pri Domžalah čelno trčili osebni vozili. Po trku je eno vozilo pristalo na bližnjem travniku, drugo pa na pločniku. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe, prav tako je nastala večja materialna škoda na vozilih.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 14.15 uri obveščeni, da sta na Podrečju, pri mostu čez Račo, čelno trčili osebni vozili. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih, pomagali reševalcem NMP Domžale pri oskrbi poškodovane osebe ter posuli cestišče razlitih motornih tekočin. Poškodovano osebo so reševalci prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

V zvezi z okoliščinami prometne nesreče na Podrečju nam je Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana povedal, da je do nje prišlo, ker je voznica zaradi neprilagojene hitrosti trčila v vozilo voznika, ki je pripeljal nasproti. Pri tem se je udeleženi voznik lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi