Na Količevem voznik z avtomobilom trčil v betonsko ograjo

Danes nekaj po 11.30 uri je v naselju Količevo starejši voznik med vožnjo izgubil oblast nad vozilom, zapeljal na nasprotni vozni pas ter trčil v kamnito ograjo. Voznik v nesreči ni utrpel poškodb, je bil pa s strani reševalcev preventivno prepeljan v UKC Ljubljana.

Matjaž Korošec, vodja III. izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči voznika osebnega vozila znamke Fiat Uno na Količevem (nasproti tovarne Helios) obveščeni ob 11.40 uri. Do nesreče je prišlo v križišču s cesto, ki pelje za naselje Dob in sicer naj bi voznik med vožnjo iz zaenkrat še neznanega razloga izgubil oblast nad vozilom, zapeljal na nasprotni vozni pas ter trčil v betonsko ograjo.

Gasilci so takoj po prihodu najprej zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na vozilu ter vozniku, ki v nesreči ni utrpel poškodb, preventivno nadeli ovratno opornico ter mu nudili oskrbo do prihoda reševalcev NMP ZD Domžale, ki so ga preventivno prepeljali v UKC Ljubljana. Gasilci so nato še posuli iztekle tekočine ter vozilo odstranili s cestišča. Na kraju so posredovali tudi policisti PP Domžale.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi