Na Količevem voznik trčil v drog javne razsvetljave in ga podrl, vozilo pa se je prevrnilo na bok

Danes nekaj po 18. uri je v naselju Količevo voznik z osebnim vozilom trčil v drog javne razsvetljave, pri tem pa se je vozilo prevrnilo na bok, slabo pa jo je odnesel tudi drog javne razsvetljave, saj se je podrl. Na kraju nesreče so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, policisti PP Domžale in reševalci NMP ZD Domžale, kateri so na kraju oskrbeli voznika, ki je utrpel lažje poškodbe. 

Jani Jeraj, vodja nočne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči osebnega vozila na Količevem obveščeni ob 18.15 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator, vozilo postavili na kolesa ter zaščitili poškodovani drog javne razsvetljave. Po besedah Jeraja je ob prihodu gasilcev voznik, ki je v nesreči utrpel lažje poškodbe, že sam zapustil vozilo.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam povedali, da so bili policisti okrog 18. ure obveščeni o prometni nesreči s poškodbami v kraju Količevo (Domžale). Z zbranimi obvestili in opravljenim ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da se je prometna nesreča  zgodila zaradi vožnje 38-letnika preblizu roba vozišča. Pri tem je voznik  zapeljal izven vozišča, kjer se je vozilo prevrnilo. Voznik je utrpel lažje poškodbe, zdravniško pomoč je na kraju odklonil.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi