Na Količevem trčili osebni vozili, dve osebi poškodovani

Danes, nekaj minut po 15. uri je na Koliški ulici na Količevem prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. V nesreči sta dve osebi utrpeli poškodbe in bili s strani reševalcev prepeljani v UKC Ljubljana. Do prometne nesreče naj bi prišlo zaradi izsiljevanja prednosti.

Matjaž Hribar, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči na Koliški ulici obveščeni ob 15.12 uri. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovane voznice in voznika. Reševalci so ju v nadaljevanju prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana nam je v zvezi s prometno nesrečo na Količevem povedal, da je do nje prišlo, ker je voznik v križišču odvzel prednost voznici. Pri tem sta se oba voznika lažje telesno poškodovala. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi