Na Kamniški cesti v Srednjih Jaršah trčili osebni vozili, dve osebi poškodovani

Danes, okrog 15. ure je na Kamniški cesti, v križišču z Gasilsko potjo v Srednjih Jaršah pri Domžalah, prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. V nesreči sta dve osebi utrpeli poškodbe in bile s strani reševalcev prepeljani v UKC Ljubljana.

Luka Pušnik, namestnik vodje I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči dveh osebnih vozil na Kamniški cesti v Srednjih Jaršah obveščeni ob 15.03 uri. Takoj po prihodu so zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih ter posuli cestišče razlitih tekočin. Reševalci NMP Domžale so na kraju oskrbeli dve poškodovani osebi in ju prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana nam je v zvezi s prometno nesrečo povedal, da je po do sedaj znanih podatkih do nje prišlo, ker je voznica v križišču odvzela prednost drugemu vozniku. Pri tem sta se oba lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi