Na Homcu trčili osebni vozili, pri tem je eno vozilo odbilo v semafor in ga podrlo

Včeraj nekaj pred 23.30 uro je v križišču regionalne ceste Domžale-Kamnik v naselju Homec, prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili, pri tem je eno vozilo odbilo v semafor in ga podrlo. V nesreči na kateri so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, policisti PP Domžale in dežurna služba elektro podjetja ni bilo poškodovanih, nastala je materialna škoda.

Bogdan Potočnik, vodja nočne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči dveh osebnih vozil v križišču z Bolkovo ulico na Homcu, obveščeni ob 23.29 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih ter nato še posuli cestišče z vpojnimi sredstvi. Na kraju je bila prisotna tudi dežurna služba elektro podjetja, ki je odpravila nevarnost električnega udara iz poškodovanih električnih vodnikov semaforja.

V nesreči ni bilo poškodovanih, je bilo pa eno vozilo popolnoma uničeno. V nesreči jo je skupil tudi semafor, v katerega je po trku odbilo eno osebno vozilo in ga podrlo.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi