Na Homcu prišlo do trčenja med osebnim vozilom in kolesarjem, ki je v nesreči utrpel poškodbe

Danes nekaj pred 12. uro je na Bolkovi ulici na Homcu prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena osebno vozilo in kolesar, ki je v nesreči utrpel poškodbe. Na kraju prometne nesreče so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, reševalci NMP ZD Domžale in policisti PP Domžale.

Bogdan Potočnik, vodja dnevne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči kolesarja in osebnega vozila na Bolkovi ulici 25 na Homcu obveščen danes ob 11.54 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovanega kolesarja, ki je bil nato prepeljan v Urgentni blok Kliničnega centra Ljubljana. Kolesar je v nesreči z glavo zadel v vetrobransko steklo osebnega vozila, nato pa ga je vrglo po tleh.

Po naših neuradnih informacijah naj bi do nesreče prišlo v času, ko je kolesar, šlo naj bi za domačina, zapeljal na prednostno cesto, v tistem trenutku pa je mimo pripeljal voznik osebnega vozila Peugeot in trčenje je bilo neizogibno.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: bralec, CZR Domžale
Tagi