Na Homcu iz reke Kamniške Bistrice potegnili žensko truplo

Danes okrog šeste ure zjutraj je občan med jutranjim sprehodom ob rekreacijski osi med Homcem in Radomljami v reki Kamniški Bistrici opazil žensko truplo. O najdbi je obvestil pristojne službe. Na kraju so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, reševalci NMP ZD Domžale in policisti PP Domžale. 

Milan Peterc, vodja dnevne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale nam je povedal, da so bili o opaženem ženskem truplu v reki Kamniški Bistrici obveščeni ob 5.56 uri zjutraj. Na kraju so se podali v vodo ter s pomočjo napihljive blazine truplo iz vode spravili na breg, kjer so ogled opravili reševalci NMP ZD Domžale, kateri so potrdili smrt ter policisti PP Domžale. V nadaljevanju je žensko truplo, katere identiteta na kraju še ni bila znana, prevzela pristojna služba. Žensko truplo, kasneje se je izkazalo, da gre za 69-letno domačinko, je bilo najdeno dobrih petdeset metrov od Mlinarske brvi proti Radomljah.

Maja Ciperle Adlešič iz Policijske uprave Ljubljana nam je v nadaljevanju povedala, da po do sedaj zbranih obvestilih in opravljenem ogledu policistov, smrt 69-letnice nima znakov kaznivega dejanja.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

 

Tagi