Na Gorenjski cesti v Mengšu trčili osebni vozili, tri osebe utrpele poškodbe

Nekaj pred 7.30 uro sta na Gorenjski cesti v Mengšu trčili osebni vozili. V nesreči so tri osebe utrpele poškodbe, ki so jih reševalci NMP Domžale prepeljali v UKC Ljubljana. Zaradi odpravljanje posledic prometne nesreče in ugotavljanja okoliščin, je bila Gorenjska cesta nekaj časa zaprta za ves promet.

Na kraju prometne nesreče, ki se je na Gorenjski cesti v Mengšu pripetila nekaj pred 7.30 uro, so posredovali gasilci PGD Mengeš in PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih, posuli cestišče razlitih tekočin ter postavili vozila nazaj na cestišče. Ekipa bolničarjev PGD Mengeš je do prihoda reševalcev NMP Domžale na kraju oskrbela tri poškodovane osebe, katere so reševalci v nadaljevanju prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam v zvezi z nesrečo povedali, da je do nje prišlo, kjer je voznica osebnega vozila odvzela prednost drugemu vozniku. Pri tem se je lažje poškodovala voznica in potnici v njenem vozilu. Policisti so povzročiteljici izdali plačilni nalog.

Miha Ulčar; Foto: PGD Mengeš

Komentarji uporabnikov
Tagi