Na Cesti talcev v Domžalah trčili osebni vozili, ena oseba utrpela poškodbe

Včeraj, okrog 20.30 ure sta na Cesti talcev v Domžalah trčili osebni vozili. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe. Po podatkih policije je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 20.36 uri obveščeni, da sta na Cesti talcev v Domžalah trčili osebni vozili. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih ter nudili pomoč reševalcem NMP Domžale pri oskrbi poškodovane voznice. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je po do sedaj zbranih obvestilih do prometne nesreče prišlo, ker je voznik zaradi neprilagojene hitrosti trčil v vozilo voznice pred seboj. Pri tem se je udeležena voznica lažje telesno poškodovala. V postopku je preizkus alkoholiziranosti pri vozniku pokazal 0.71 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka in mu je bil odrejen strokovni pregled. Policisti nadaljujejo zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja nevarne vožnje. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

 

Tagi