Med Gorjušo in Dobom voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste ter čelno trčil v drevo

Danes okrog 7.30 ure je na lokalni cesti Gorjuša – Dob voznik z osebnim vozilom zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste ter čelno trčil v drevo. 43-letni voznik je v nesreči utrpel lažje poškodbe.

Jernej Slapar, vodja intervencije dnevne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, ki je posredovala na kraju nesreče, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči voznika hibridnega osebnega vozila znamke Opel Ampera obveščeni ob 7.40 uri in sicer je voznik na ovinku lokalne ceste Gorjuša – Dob zapeljal s ceste ter čelno trčil v drevo. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili baterije hibridnega vozila, nudili pomoč poškodovanemu vozniku do prihoda reševalci NMP ZD Domžale, ki so ga nato prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju so posredovali tudi policisti PP Domžale.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam povedali, da so bili o prometni nesreči na cesti Sv. Trojica – Gorjuša, v kateri je bil samo udeležen voznik osebnega vozila, obveščeni nekaj pred 8. uro. Do nesreče je prišlo, ker je voznik zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste in trčil v drevo. Pri tem se je 43-letni voznik lažje telesno poškodoval, z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UKC Ljubljana. Policisti so vozniku izdali plačilni nalog.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi