Ker ni bil postrežen, je pretepel lastnika lokala

Danes nekaj pred 19. uro je v center Domžal prihitelo večje število policistov in pa tudi reševalci nujne medicinske pomoči, saj je v enem izmed lokalov prišlo do pretepa, v kateri jo je hudo skupil lastnik lokala.

Veseli december so eni očitno vzeli preveč resno, kar jim pušča vidne posledice, ki se kažejo v kršitvah javnega reda in miru. Nekateri pa pod vplivom maliganov postanejo preveč agresivni, za reševanje svojih težav pa uporabljajo pesti. Ravno to se je zgodilo danes nekaj pred 19. uro v domžalskem lokalu Zlati časi, v katerega je vstopil vinjen moški, ki naj bi po naših neuradnih informacijah zahteval pijačo. Ker je kazal očitno vinjenost, ni bil postrežen, zaradi česar se je s pestmi lotil lastnika lokala in ga pretepel. Le-ta naj bi utrpel poškodbe, v času prihodov policistov in reševalcev pa naj bi bil v nezavesti. Kot smo še uspeli izvedeti, to ni bil prvi današnji konflikt omenjenega možakarja, saj naj bi pred tem rogovilil že v bližnjih lokalih, kjer naj bi bil ravno tako odslovljen.

Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana nam je povedal, da so bili policisti danes nekaj pred 19. uro obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu v Domžalah. Javni red in mir je kršila ena oseba, ki je med drugim tudi pretepla oškodovanca. Slednji je bil pri tem lažje telesno poškodovan,  prav tako je bil poškodovan inventar v lokalu. Ker je oseba s kršitvijo nadaljevala tudi po prihodu policistov in ni upoštevala ukazov, so policisti uporabili prisilna sredstva ter ga pridržali. Policisti še zbirajo obvestila glede kršitve javnega reda in miru ter suma storitve kaznivega dejanja. Izvedli bodo ustrezne prekrškovne postopke in o ugotovitvah obvestilih pristojno okrožno državno tožilstvo.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar, R.B, P.K.

Tagi