Kaj se je ponoči dogajalo na Ulici Matije Tomca? Ena oseba utrpela poškodbe!

Včeraj nekaj pred 23. uro zvečer so policisti PP Domžale in reševalci NMP ZD Domžale prihiteli na Ulico Matije Tomca, kjer se je na tamkajšnji ploščadi nahajala poškodovana oseba, katero so reševalci nato prepeljali v UKC Ljubljana.

Policisti so kraj, kjer se je pripetil dogodek zavarovali, danes navsezgodaj zjutraj pa se je tam pričela intenzivna policijska preiskava, ki še vedno poteka. O samem dogodku, ki je pripeljal do poškodb, je zaenkrat še zelo malo znanih uradnih informacij.

Nataša Pučko iz Policijske uprave Ljubljana nam je povedala, da so bili policisti včeraj okoli 22.40 ure obveščeni o dogodku, v katerem je bila poškodovana ena oseba. Policisti so na kraju zbrali prva obvestila in zavarovali kraj, poškodovani pa je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Ljubljana. Z ogledom kraja dogodka policisti nadaljujejo danes, prav tako z ugotavljanjem okoliščin samega dogodka. Več bolj podrobnih informacij bo znanih po zaključku preiskave.

Smo pa tekom dneva uspeli pridobiti nekatere neuradne informacije – ozadje o dogodku, kar si lahko preberete na povezavi tukaj.

Miha Ulčar; Foto: Miro Pivar

Komentarji uporabnikov
Tagi