Išče se voznik srebrnega avta, ki je v Trnovčah trčil v gasilsko vozilo na nujni vožnji!

Policisti PP Domžale in gasilci PGD Lukovica iščejo voznika srebrnega avtomobila, s katerim se je danes nekaj po 11.30 uri peljal na relaciji Lukovica – Zlato Polje. Omenjeno vozilo je udeleženo v prometni nesreči z gasilskim vozilom PGD Lukovica, ki je bilo na nujni vožnji. Voznik gasilskega vozila je po trku – oplaženju parkiral nekaj metrov naprej in se nato vrnil na mesto oplaženja, vendar je neznani voznik kraj že zapustil.

Aleksandra Golec s Policijske uprave Ljubljana nam je v zvezi prometno nesrečo v Trnovčah povedala, da sta bila v njej udeležena gasilsko vozilo na nujni vožnji in osebni avtomobil. Pri srečanju vozil je prišlo do oplaženja, pri katerem je nastala materialna škoda na obeh vozilih. Voznik gasilskega vozila je parkiral nekaj metrov naprej in se vrnil na mesto oplaženja, vendar je neznani voznik kraj že zapustil. Policisti še zbirajo obvestila za izsleditev trenutno še neznanega voznika in bodo po vseh znanih okoliščinah ustrezno ukrepali.

Neznanega voznika in morebitne očividce nesreče, gasilci naprošajo, da pokličejo na telefonsko številko Policijske postaje Domžale (01) 724 65 80 ali na telefonsko številko 113.

Gasilsko vozilo je bilo v času trka na intervencijski vožnji, saj je nekaj po 11.30 uri v naselju Trnovče prišlo do dimniškega požara. Na kraju so poleg gasilcev PGD Lukovica sodelovali še gasilci PGD Blagovica, PGD Krašnja, PGD Prevoje in PGD Trojane. Gasilci so zavarovali kraj dogodka, počakali do izgoretja saj in s termovizijsko kamero pregledali okolico dimnika.

Miha Ulčar; Foto: PGD Lukovica

Komentarji uporabnikov
Tagi