Išče se pobegli voznik tovornjaka, ki je v Šentpavlu povzročil prometno nesrečo

Danes okoli 14.20 ure je v naselju Šentpavel pri Domžalah prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena osebno in tovorno vozilo znamke Man, bele barve, ki je po trku odpeljal s kraja. Oškodovanec, voznik osebnega vozila, je zaprosil za pomoč morebitne očividce pri izsleditvi neznanega voznika tovornega vozila.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam povedali, da so bili nekaj pred 15. uro obveščeni o prometni nesreči v Šentpavlu pri Domžalah, v kateri sta bila udeležena osebno in tovorno vozilo. Prometno nesrečo je povzročil voznik tovornega vozila znamke Man, bele barve, ki v križišču ni upošteval pravil prednosti in tako s sprednjim delom trčil v osebno vozilo in s kraja pobegnil. V nesreči ni bil nihče telesno poškodovan. Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil za izsleditev neznanega voznika.

Prometna nesreča se je pripetila med Šentpavlom in odpadom Anžič. Oškodovanec naproša morebitne očividce, da o tem obvestijo PP Domžale na telefonsko številko 01/724-65-80, na elektronski naslov pp_domzale.pulj@policija.si, na brezplačno telefonsko številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številk 080-1200.

Kot smo omenili v uvodu, gre za tovorno vozilo znamke Man, bele barve. Kamion pa naj bi bil poškodovan na levi strani.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

 

Komentarji uporabnikov
Tagi