Delovno jutro za CZR Domžale

Za gasilce CZR Domžale se je današnje jutro začelo zelo delovno. Posredovali so pri dveh prometnih nesrečah. Prva se je zgodila malo pred 8. uro zjutraj na AC Blagovica – Lukovica, druga pa se je zgodila par minut pred 9. uro na magistralni cesti Ljubljana – Celje. 

Vodja intervencije CZR Domžale Robert Koščak nam je povedal, da so bili ob 7:42 obveščeni o prometni nesreči dveh osebnih vozil, ki se je pripetila na AC Blagovica – Lukovica pri bivši cestninski postaji Kompolje. Gasilci so takoj ob prihodu na kraj dogodka le tega zavarovali in posuli razlite tekočine z absorbentom. Nastala je le materialna škoda, poškodovanih v nesreči ni bilo. Na kraju prometne nesreče so posredovali tudi policisti SEAP Ljubljana in delavci DARS.

O drugi prometni nesreči nam je Robert Koščak, vodja intervencije povedal, da so bili o njej obveščeni ob 8:54. Zgodila se je na magistralni cesti Ljubljana – Celje pri križišču za Hofer. Tam je prišlo do naleta dveh osebnih vozil. Gasilci so takoj ob prihodu zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP Domžale in policistom PP Domžale ter posuli iztekle tekočine. V enem od vozil je bil šest mesečni dojenček, ki so ga reševalci preventivno odpeljali na pregled v UKC Ljubljana. Drugih poškodovanih v nesreči ni bilo. Na kraj prometne nesreče so prispeli tudi gasilci PGD Blagovica.

Karin Božič Zupančič; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi