Dela na cesti in malce nepozornosti, pa je prišlo do naleta dveh osebnih vozil. Voznica utrpela poškodbe

Danes nekaj pred 10.30 uro je v neposredni bližini stavbe NLB na Ljubljanski cesti v Domžalah prišlo do naleta dveh osebnih vozil. Na kraju prometne nesreče so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, policisti PP Domžale in reševalci NMP ZD Domžale, ki so eno poškodovano osebo prepeljali v UKC Ljubljana.

Bogdan Potočnik, vodja dnevne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale nam je povedal, da so bili o naletu dveh osebnih vozil na Ljubljanski cesti v Domžalah, obveščeni ob 10.26. uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na vozilu, posuli cestišče razlitih tekočin in premaknili poškodovan avto s cestišča na parkirišče. Reševalci NMP ZD Domžale so poškodovano voznico prepeljali v UKC Ljubljana.

Danes na Ljubljanski cesti v Domžalah cestno podjetje riše cestne oznake, zato se na cestišču nahajajo stožci, ki voznike opozarjajo na previdnost. Do nesreče naj bi po naših informacijah prišlo zaradi nepazljivosti voznice, saj je voznik pred njo zaradi stožcev na cestišču ustavil vozilo, voznica za njim pa ga je spregledala in trčenje je bilo neizogibno. Vozilo voznice je v nesreči utrpelo večjo materialno škodo.

Miha Ulčar; Foto: Miro Pivar

Tagi