AC Trojane-Podmilj, Domžale-Vir: V dobri uri v naletu trčilo več osebnih vozil

Poklicna gasilska enota CZR Domžale je danes popoldan v dobri uri posredovala na dveh prometnih nesrečah, v katerih je prišlo do naleta osebnih vozil. Nekaj pred 15. uro so poklicni gasilci posredovali na štajerski avtocesti med predoroma Trojane in Podmilj, v smeri Ljubljane, kjer je prišlo do naleta dveh osebnih vozil, ob 15.42 uri pa so posredovali na regionalni cesti med Domžalami in Virom, kjer je prišlo do naleta štirih osebnih vozil. 

Matjaž Hribar, vodja II. izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale nam je povedal, da so bili o naletu dveh osebnih vozil na štajerski avtocesti med predoroma Trojane in Podmilj, v smeri Ljubljane, obveščeni ob 14.52 uri. Takoj po prihodu so skupaj s poklicno gasilsko enoto PGE Celje in ACB Vransko zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih, dvema ponesrečencema do prihodov reševalcev NMP Domžale nudili pomoč in oskrbo ter posuli cestišče razlitih tekočin. Dve lažje poškodovani osebi so reševalci prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju so posredovali tudi policisti in delavci Darsa.

Ob 15.42 uri pa so poklicni gasilci prejeli obvestilo, da je prišlo do naleta štirih osebnih vozil na regionalni cesti med Domžalami in Virom, pri trgovskem centru Lidl. Gasilci so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na dveh vozilih ter posuli cestišče razlitih tekočin. V nesreči je ena oseba utrpela lažje poškodbe, katero so na kraju oskrbeli reševalci NMP Domžale ter jo nato prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju so posredovali policisti PP Domžale.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi