Z nagradno igro do brezplačnih vstopnic za koncert Adija Smolarja v Hiši Kavarna

Še pred prihodom avgusta, v Hiši Kavarn v Dobu pri Domžalah za vas pripravljajo poseben koncert priljubljenega legendarnega slovenskega kantavtorja, Adija SmolarjaGre za izjemnega glasbenika, ki tako med glasbeniki, kakor tudi občinstvom, uživa izredno veliko spoštovanje.

Adi Smolar se lahko pohvali s kar 14 samostojnimi albumi in več kot 40 leti delovanja na glasbeni sceni, kjer še dandanes odmeva njegova mega uspešnica Je treba delat’. V svoji bogati glasbeni karieri je prejel Viktorje in Zlate peteline in še dandanes velja za enega najizvirnejših in najpopularnejših kantavtorjev pri nas.

Sodelujte v nagradni igri ter si s pomočjo pravilnega odgovora in kančka sreče priborite dve brezplačni vstopnici za koncert legendarnega Adija Smolarja, ki bo v sredo, 27. julija 2022 v Hiši Kavarna v Dobu pri Domžalah.

Nagradno vprašanje:

Kje se nahaja Hiša Kavarna, kjer bo nastopal Adi Smolar v sredo, 27. julija 2022 ob 19.30 uri?

a) Dob pri Domžalah

b) v centru Domžal

c) Količevo

d) Moravče

Odgovore pošljite do nedelje, 24. julija 2022 do 24. ure na e-naslov info@domzalec.si in poleg dopišite svoj ime in priimek, e-naslov in telefonsko številko. Žrebanje bo potekalo v ponedeljek, 25. julija 2022. Izžrebanci (ime in priimek) bodo objavljeni na spletni strani www.domzalec.si dne 25. julija 2022. Prav tako bodo vsi sodelujoči o izzidu žrebanja obveščeni preko e-pošte najkasneje do torka, 26. julija 2022. Prevzem brezplačnih vstopnic bo možen osebno v Hiši Kavarna tudi na dan koncerta. Koncert bo izpeljan ne glede na vremensko napoved.

Splošni pogoji: Strinjam se s pravili nagradne igre, ki so dostopni na tej povezavi.

Zanimanje za koncert Adija Smolarja je izredno veliko, saj je KONCERT RAZPRODAN. Še vedno pa se lahko potegujete za dve brezplačni vstopnici v naši nagradni igri.

Petra Petravič; Foto: Hiša Kavarna

 

Tagi