Virtualni ogled likovne razstave Ostanimo skupaj

V četrtek, 18. junija 2020, je potekala otvoritev pregledne likovne razstave Ostanimo skupaj, ki so jo pod mentorstvom Mateje Absec pripravili udeleženci ustvarjalnih delavnic v CZM Domžale. S tem dogodkom so nadobudni ustvarjalci sklenili ustvarjanje v šolskem leto 2019/20.

Ustvarjalne delavnice so tekom leta potekale ob sredah. Z ustvarjanjem so najprej pričeli mladi med 8. in 13. letom, sledila jim je mavrična skupina, ko so ustvarjale osebe s posebnimi potrebami, za njimi pa so se v različnih likovnih tehnikah preizkusili še mladi med 14. in 30. letom. Razstava je skupek del mladih ustvarjalcev, ki so nastajala vse od konca septembra pa do junija.

Letošnje leto pa je bilo nekaj posebnega, saj so morali ustvarjalci zaradi epidemije svoje delo prekiniti za dva meseca in pol. Med razstavo se bo zato pojavilo tudi kakšno nedokončano delo, ki pa je lahko prav zaradi tega še bolj zanimivo.

Da bi razstavo približali ljudem tudi na daljavo, smo pripravili virtualni ogled likovne razstave, ki je dostopen TUKAJ. Vsi, ki pa bi si razstavo raje ogledali v živo, se oglasite v CZM Domžale, kjer bodo dela postavljena na ogled do konca avgusta.

CZM Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi