V prometni nesreči v Študi udeležena voznika kolesa z motorjem in kombinirano vozilo

Danes nekaj minut čez 14.30 uro je na Študljanksi cesti v Študi prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik kombiniranega vozila in voznik kolesa z motorjem. Slednji je v nesreči utrpel poškodbe in bil s strani reševalcev prepeljan v UKC Ljubljana.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči na Študljanski cesti v Študi pri Domžalah, v kateri sta bila udeležena voznik kombiniranega vozila in voznik kolesa z motorjem, obveščeni ob 14.41 uri. Gasilci so po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče ter nudili pomoč reševalcem NMP Domžale pri oskrbi poškodovanega voznika kolesa z motorjem. V nadaljevanju so ga reševalci prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju so posredovali tudi policisti PP Domžale.

Na Policijski upravi Ljubljana so povedali, da je do prometne nesreče prišlo, ker je voznik neregistriranega mopeda v križišču odvzel prednost vozniku kombija, ki je trčil vanj. Pri tem se je voznik mopeda, ki ni nosil varnostne čelade, lažje telesno poškodoval. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

 

Tagi