V Preserjah gorelo osebno vozilo

Včeraj, okrog 21.30 ure je na Igrišči ulici v Preserjah pri Radomljah gorelo osebno vozilo. Na kraju so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in gasilci PGD Homec, ki so požar na vozilu pogasili, je pa ogenj vozilo popolnoma uničil.

Matjaž Hribar, vodja II. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili o požaru osebnega vozila na Igriški ulici v Preserjah pri Radomljah obveščeni ob 21.33 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj požara, nato pa se lotili gašenja gorečega vozila. Osebno vozilo je ogenj popolnoma uničil, saj je bil požar ob prihodu gasilcev že popolnoma razvit, zagorel pa je tudi bencin v rezervoarju za gorivo. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana nam je povedal, da so bili policisti o požaru vozila na območju Preserij obveščeni okoli 21.30 ure, na kraju pa je bilo ugotovljeno, da gori zapuščeno vozilo Fiat Punto. Na kraju so posredovali gasilci, ki so požar pogasili. V dogodku ni bil nihče poškodovan, prav tako ni prišlo do ogrožanja ljudi, nastala pa je manjša materialna škoda. Vzrok požara še ni znan. Policisti o vseh okoliščinah še zbirajo obvestila in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Miha Ulčar; Foto: Janez Ravnikar

Tagi