V Imenjah pri Moravčah trčili osebni vozili, tri osebe utrpele poškodbe

Danes, nekaj pred 15.30 uro je v naselju Imenje v občini Moravče prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. V nesreči so tri osebe utrpele poškodbe in bile s strani reševalcev prepeljane v UKC Ljubljana.

Martin Juteršek, vodja intervencije dnevne izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči v Imenjah obveščeni bo 15.28 uri. Takoj po prihodu so zavarovali kraj prometne nesreče, nudili prvo pomoč poškodovanim osebam do prihoda reševalcev NMP Domžale, odklopili akumulatorja na vozilih ter eno osebno vozilo, ki je po trku pristalo na travniku, potegnili na cesto. Reševalci so tri osebe, ki so v nesreči utrpele lažje poškodbe, prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Na Policijski upravi Ljubljana so v zvezi s prometno nesrečo v Imenjah povedali, da je do nje prišlo, ker voznik pri srečanju z drugim ni pustil dovolj prostora, tako da sta vozili trčili. Pri tem so se povzročitelj, potnik v njegovem vozilu in udeleženi voznik lažje telesno poškodovali. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi