V Depali vasi zagorelo v kuhinji stanovanjske hiše

Danes, nekaj pred 19.30 uro je prišlo do požara v kuhinji stanovanjske hiše v Depali vasi. Na kraju so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale ter gasilci PGD Stob-Depala vas in PGD Domžale-mesto, ki so požar hitro pogasili in preprečili, da bi se le-ta razširil še v druge prostore hiše.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili o požaru v kuhinji stanovanjske hiše v Depali vasi obveščeni ob 19.20 uri. Požar so s hitrim pristopom kmalu po prihodu pogasili ter preprečili, da bi se razširil še v druge prostore hiše in povzročil še večjo škodo. Po besedah Jeraja je bil ogenj omejen na kuhinjo, ki je bila tudi popolnoma zadimljena. Prav tako so ob prihodu zaradi iskrenja izklopili elektriko. Ogenj je močno poškodoval kuhinjske elemente ter še nekaj bele tehnike. Gasilci so v nadaljevanju še prezračili prostore.

V požaru nihče ni bil poškodovan. Vzrok za požar naj bi bilo pregreto olje na štedilniku. V času, ko je prišlo do požara, se je stanovalka nahajala na vrtu. Na kraju so posredovali tudi policisti PP Domžale.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi