V Centru za mlade Domžale bo septembra pestro!

Septembra bo v Centru za mlade pestro! Novo šolsko leto prinaša nove začetke ter nove delavnice in aktivnosti za mlade. Tokrat z vami delimo informacije o septembrskih novostih v Centru za mlade.

V tem tednu se nam lahko pridružite na delavnici Okusi Španije, ki jo pripravlja Barbara, ESE prostovoljka v Centru za mlade Domžale. Barbara, ki prihaja iz Španije, bo z nami bo delila recept za pravo špansko tortiljo! Vzeli si bomo čas tudi za klepet, kar je super priložnost za vse, ki vas zanimajo mednarodne priložnosti za mlade, da dobite informacije o projektih Evropske solidarnostne enote iz prve roke.  Okusi Španije v Centru za mlade Domžale bodo potekali v četrtek, 10. septembra 2020, z začetkom ob 18. uri. Število mest je omejeno, zato so obvezne predhodne prijave na info@czm-domzale.si.

Na isti dan bo potekalo tudi odprtje razstave likovno in literarnega natečaja Človek izziva, narava odriva. Letos smo se odločili za odprtje virtualne razstave, ki bo objavljena na naši spletni strani 10. 9. 2020. Dela bodo razstavljena tudi v prostorih Centra za mlade Domžale, kjer si jih lahko ogledate v živo. Hvala vsem sodelujočim, ki ste si vzeli čas za razmislek in ustvarjanje v obdobju polnem izzivov ter čestitke vsem nagrajencem!

V septembru začenjajmo z Uvodnim tečajem čuječnosti. Tečaj je namenjen vsem, ki želijo spoznati prakso čuječnosti in je sestavljen iz 9 srečanj. Vsebina tečaja je namenjena spoznavanju temeljnih vaj za razvijanje čuječnosti ter tudi tehnikam za srečevanje z neprijetnimi občutki v vsakdanjem življenju. Prvo srečanje bo v četrtek, 17. 9. 2020 ob 18. uri. Cena tečaja je 20 € ob minimalno 4 udeležencih. Število mest je omejeno, obvezne so predhodne prijave na info@czm-domzale.si ali 040 255 568. Tečaj vodita učitelja čuječnosti Anja Sagadin in Sebastian Krawczyk. Več informacij o tečaju najdete TUKAJ.

Ne spreglejte tudi »štartov« naših dveh že tradicionalnih delavnic, foto in ustvarjalnih delavnic, s katerimi začenjamo konec septembra. Več informacij o dogodkih in delavnicah najdete na naši spletni strani.

Center za mlade Domžale

Tagi