V MGC Bistrica z žar piknikom obeležili direktorjev dan

Številni dogodki, nastopi, prijetna druženja ter sproščena kramljanja, so se v počastitev direktorjevega dne in pa obeležitev pomembne letnice, zvrstili preko celega dne. Travnik pred kavarno je zadobil podobo piknik prostora, kjer je ekipa kuharjev pekla na žaru in kjer so se v dopoldanskem času obiskovalcem predstavili Ana Cajhen s slamniki narejenimi iz prave slame in pa članici Društva rokodelcev Moravče, ki so na ogled postavile raznovrstne ročno izdelane rože in pa nakit. Za prijetno glasbeno vzdušje sta poskrbela brata Debelec. Zaplesali in zapeli so tudi člani Folklornega društva Groblje Domžale, ki so k plesu povabili tudi stanovalce, svojce in pa obiskovalce piknika.

Letošnje praznovanje direktorjevega dne je potekalo malce drugače, saj se je praznovanju pridružil tudi sam Abraham, ki je obiskal direktorja.

V popoldanskem času je potekal tudi uradni del programa, ki so ga pripravili zaposleni v MGC Bistrica, s sporočili namenjenimi direktorju. Nastopila je tudi pevka Diana in pa narodno zabavna skupina Gamsi, ki so dogajanje pospremili do točke, kjer je čestitke tako za direktorjev dan, kakor tudi za pomemben jubilej, s strani zaposlenih, stanovalcev, svojcev in pa ostalih, prejel direktor doma MGC Bistrica, Primož Cimerman.

Avtorica: Petra Petravič; Foto, video: Miro Pivar

Tagi