MGC Bistrica se zahvaljuje svojcem in prijateljem stanovalcev

Leto se počasi izteka in ne glede na posamične spomine, ki bodo vsakemu izmed nas ostali zapisani v srcih, obstaja spomin, ki je skupen vsem nam in ki nas bo spremljal vsaj še nekaj časa.

Začelo se je spomladi, s pojavom nečesa, česar prej nismo poznali. Še dandanes, pol leta kasneje je vprašanje, koliko zares vemo o nečem, kar je na svojevrsten način ustavilo svet. In mi, kot bi se znašli v čakalnici, za katero si nikoli nismo mislili, da bomo vanjo vstopili. Ne glede na paleto najrazličnejših občutkov in skrbi, s katerimi smo se že in se še soočamo, smo v tem času vendarle uspeli nekako urediti naše vsakdanje življenje, upoštevajoč predpisane omejitve.

Nismo več na začetku, kakor najverjetneje tudi ne na koncu, smo pa nekje, kjer si ne glede na dogajanje, lahko naredimo osebno bilanco in poiščemo moč, željo, navdih ter zagon, za nova doživetja in občutja.

Pisalo in govorilo se je o spremembah, ki naj bi jih koronavirus prinesel v naša življenja in zdi se, da se napoved o večji povezanosti med ljudmi že uresničuje. Tovrstna izkušnja, ki je za vsakega izmed nas tudi svojevrstna preizkušnja, je priložnost, ki nam lahko pomaga stopiti v stik s sabo in na plano zvabi to, kar je globoko v nas. Poišče in nagovori marsikatero skrito vrednoto, ki smo jo sčasoma pustili nekje za seboj.

Najlepša hvala svojcem, bližnjim in prijateljem starostnikov, ki s pozitivnim pristopom in razumevanjem, tudi sedaj, v času številnih novih izzivov in negotovosti, stojijo ob strani tako stanovalcem, kakor tudi zaposlenim v MGC Bistrica.

Prisrčen nasmeh ter spodbudne in opogumljajoče misli, ki v negotovih časih vnašajo upanje, tudi zaposlenim polepšajo marsikateri dan. Poleg kavic in sladkih dobrot, s katerimi osebju v MGC Bistrica sporočajo, ne le da mislijo nanje, ampak predvsem to, da cenijo njihov trud, prizadevnost in poslanstvo.

Iz srca vam hvala.

MGC Bistrica

 

Komentarji uporabnikov
Tagi