Vabilo v šahovsko šolo

Dragi vedoželjneži, ljubitelji šaha in možganski hrusti!

Sporočam veselo novico, da se lahko pridružite šahiranju, ki bo potekalo ob ponedeljkih v prostorih Centra za mlade Domžale. Šah je miselna igra, ki ima sicer veliko pravil, vendar jih bomo osvajali ob igri in pogovoru. Poudarek bo na druženju, spoznavanju pravične igre in učenju skozi zabavo.

Vabljen/vabljena torej, da nam pridružiš!

Lep šahovski pozdrav,

Simona, šahovska učiteljica

**********************************************************************************

Spoštovani starši!

Obveščam vas, da je možna pridružitev v šahovsko šolo, ki bo potekala v prostorih Centra za mlade Domžale ob ponedeljkih.

Učenci so vabljeni, da k šahu pristopijo enkrat tedensko ob ponedeljkih. Pričeli bomo v ponedeljek, 10. maja 2021, in bili razdeljeni v dve skupini. Ob 16.30 uri bo potekala ura za začetnike in ob 17.30 uri bo sledila ura za bolj izkušene igralce, ki že poznajo postavitev in premikanje figur.

Poučevanje bo plačljivo ob koncu ure in svoj prispevek boste namenili v ta namen pripravljeno škatlo in pokrili stroške najemnine in moje malenkosti. V skupini je lahko največ 10 vpisanih otrok, zato pohitite s prijavami. Upoštevali bomo tudi vse navodila v povezavi s COVID 19. Navodila prejmete v primeru vpisa.

Elektronski naslov za dodatne informacije in prijave je sahovsko.ustvarjanje@gmail.com, lahko pa me tudi pokličete preko telefonske številke 041/991-969.

Lep pozdrav,

Kovačkov inštitut

Simona Pirc Jenko, m. p., univ. dip. soc. del. in mag. prav.

 

Komentarji uporabnikov
Tagi