Med poletnimi počitnicami projekcija izbranih filmov za otroke in brezplačne ustvarjalne delavnice

To poletje bodo v času poletnih počitnic ob torkih in četrtkih ob 10. uri v Mestnem kinu Domžale predvajali filme za otroke, ki jim bodo sledile zanimive brezplačne tematske ustvarjalne delavnice.

Prva brezplačna ustvarjalna delavnica v Mestnem kinu Domžale bo potekala že v torek, 04. julija 2023 po projekciji animirane pustolovske komedije Elementi, ki bo na sporedu ob 10. uri.

V mestu, kjer skupaj živijo elementi ognja, vode, zemlje in zraka, bosta ognjevito mlado dekle Žarna in pogumni vodni fant Val odkrila nekaj elementarnega: koliko imata pravzaprav skupnega, ne glede na to, da sta ogenj in voda.

V četrtek, 6. julija in v četrtek, 20. julija 2023 bo po projekciji animiranega pustolovskega filma Ruby, najstniški kraken, ki bo na sporedu ob 10. uri, v Mestnem kinu Domžale čas za brezplačno ustvarjalno delavnico.

Prisrčna, a nerodna 16-letna Ruby Škrgar bi rada bila običajna gimnazijka, vendar se večinoma časa počuti nevidno. Svojo simpatijo na rolki poučuje matematiko, a zdi se, da jo on občuduje le zaradi njenih fraktalov. Poleg tega se Ruby ne sme družiti z otroki na plaži, ker ji je njena preveč zaščitniška mama prepovedala, da bi sploh stopila v vodo. Ko pa Ruby prekrši mamino prvo pravilo,…

V torek, 11. julija 2023, bo ob 10. uri na filmskem platnu Mestnega kina Domžale čas za projekcijo animiranega pustolovskega filma Brata Super Mario film. Projekciji filma bo sledila brezplačna ustvarjalna delavnica.

Super brata Mario in Luigi se znajdeta v čarobnem kraljestvu, kjer se morata s pomočjo princeske v zapletenem labirintu spopasti z mogočnim Bowserjem in ustaviti njegove načrte za svetovno nadvlado. Gre za celovečerno filmsko priredbo priljubljene video igre, po japonskem animiranem filmu Super Mario Bros.: The Great Mission to Rescue Princess Peach! (1986) in ameriškem igranem filmu Super Mario Bros. (1993).

Mladinski film Jaz in moj muc RU bo v Mestnem kinu Domžale na sporedu ob 10. uri v četrtek, 13. julija 2023. Po projekciji filma lepo vabljeni na brezplačno ustvarjalno delavnico.

Ru je živahen in radoveden maček, ki odkriva življenje na strehah Pariza. Njegova usoda se spremeni, ko ga posvoji desetletna Clémence. Nekega dne se družina odpelje v kočo v osrčju gora. Tako se začne izjemna pustolovščina Clémence in Ruja, ki bosta skupaj odkrivala gozd, srečala skrivnostno Madeleine in doživela čudovito zgodbo, ki ju bo za vedno spremenila.

V torek, 18. julija 2023 bo prav tako po projekciji družinskega muzikala Mala morska deklica potekala v Mestnem kinu Domžale brezplačna ustvarjalna delavnica. Film se bo pričel ob 10. uri.

Najmlajša in najbolj kljubovalna od hčera kralja Tritona, Ariel, hrepeni po tem, da bi izvedela več o svetu na drugi strani morja. Med potovanjem nad gladino, se zaljubi v princa Erica. Medtem ko je morskim deklicam prepovedano komunicirati z ljudmi, mora Ariel slediti svojemu srcu. Z zlobno čarovnico Ursulo sklene dogovor, ki ji da priložnost, da izkusi življenje na kopnem, a na koncu postavi v nevarnost svoje življenje in očetovo krono.

Po ponovni združitvi z Gwen Stacy se prijazni človek-pajek iz Brooklyna katapultura v multivesolje, kjer naleti na ekipo sorodnih pajčjih ljudi. V sinhronizirani obliki na filmsko platno Mestnega kina Domžale v dopoldanskem času prihaja v četrtek, 27. julija 2023 ob 10. uri. Po projekciji animiranega akcijskega filma Spider-Man: potovanje skozi Spider-svet bo na vrsti brezplačna ustvarjalna delavnica

Lepo vabljeni v času poletnih počitnic v Mestni kino Domžale v torkih in četrtkih ob 10. uri k ogledu izbranih projekcij filmov za otroke, katerim bodo sledile zanimive brezplačne tematske ustvarjalne delavnice.

Med 29. junijem in 15. julijem 2023 lepo vabljeni k ogledu izbranih filmskih projekcij v Češminov park v Domžale, kjer si boste lahko ob koncih tedna (četrtek, petek, sobota) na prostem brezplačno ogledali izbrane filme.

Več o letošnjem programu v Kinu v parku si lahko preberete tukaj.

Petra Petravič; Foto: Kulturni dom Franca Bernika Domžale

 

Komentarji uporabnikov
Tagi