Nepozabna počitniška dogodivščina v Turnšah letos v znamenju rimskega imperija

Obrobje vasi Turnše se bo med 23. in 26. junijem 2018, spremenil v pravo središče rimskega imperija, na katerem bodo otroci poleg taborniških veščin odkrivali življenje starih Rimljanov. Vsakoletni tematski otroški tabor, ki ga na začetku počitniških dni organizira Turistično rekreativno društvo Turnše – Češenik, je prava počitniška dogodivščina, tabor pa je namenjen vsem otrokom v starosti med 4 in 15 let, ki bi radi delček svojih počitnic preživeli aktivno, zabavno in kreativno.

Turistično rekreativno društvo Turnše – Češenik med 23. in 26. junijem 2018, na obrobju vasi Turnše organizira že dvaindvajseto taborjenje za najmlajše, ki bodo letos poleg taborniških veščin odkrivali življenje starih Rimljanov.

Dogodivščina se bo pričela v soboto, 23. junija, ko bodo med krošnjami dreves v vasi Turnše na društvenem prostoru postavili šotore, poslali starše domov in se z vodniki podali na pot odkrivanja starih Rimljanov. Vsak dan bo prinesel mnogo različnih aktivnosti, vse od jutranje telovadbe, pospravljanja šotorov, ustvarjalnih delavnic, vožnje s kanuji, lova na zaklad do zabavnih večerov ob ognju. Tisti najbolj pogumnejši pa bodo eno noč preživeli v gozdu izven rimskega imperija.

Skratka, tabor je namenjen vsem otrokom, ki bi radi delček svojih počitnic preživeli aktivno, zabavno in kreativno. Prijavnico in vse potrebne informacije najdete na spletni strani TRD Turnše- Češenik, v primeru dodatnih vprašanj pa se obrnite na e-naslov: zali.hrovat@gmail.com.

Rok za prijavo na tabor je nedelja, 10. junij 2018. Prijavnico za tabor 2018 najdete na povezavi tukaj.

Kako je bilo na lanskem taboru – Smrkčevi deželi, si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Turistično rekreativno društvo Turnše – Češenik

Komentarji uporabnikov
Tagi