V februar vstopamo aktivno, ustvarjalno in s kavarno z mladimi podjetniki!

Prvi teden februarja ponuja številne raznolike aktivnosti za mlade, ki jih pripravljajo v Centru za mlade Domžale.

V sredo, 3. februarja 2021, ob 18. uri bo potekala predstavitev poklica policist/ka. Te zanima poklic policista? Te mika vpis na visokošolski študij Policist? Pridruži se jim na virtualni predstavitvi poklica, ki bo potekala prek Zooma. Policisti Policijske postaje Domžale bodo vsem zainteresiranim kandidatom predstavili pogoje in možnosti zaposlitve v Policiji. Prijave zbirajo v Centru za mlade Domžale na info@czm-domzale.si, 040 255 568 ali preko FB profila. Dogodek organizira Policijska postaje Domžale.

V četrtek, 4. februarja 2021, ob 18. uri se jim lahko pridružiš na spletni kavarni z mladimi podjetniki. Poklepetali bodo z mladimi iz lokalnega okolja, ki uspešno vodijo svoja podjetja. Kako uresničiti svojo podjetniško idejo? Katere so prednosti in pasti podjetništva? Kako se pripraviti in soočiti z izzivi, ki jih prinaša samostojna podjetniška pot? Sodelovali bodo:

  • Anja Vrhovec, s svojo kolekcijo naravne kozmetike Eterika.si;
  • Polona Štolfa, lastnica trgovine z zdravo prehrano Zlata ptička;
  • Jure Knehtl, ustanovitelj oglaševalske agencije WeScale,
  • Zlatan Ljubijankić, ustanovitelj prve slovenske kombuche BeLife Kombucha in
  • Klemen Mav, ki je med in sivko združil v izdelkih Medivka.

Pridruži se jim in iz prve roke spoznaj, kaj prinaša podjetništvo. Dogodek bo potekal prek aplikacije ZOOM, obvezne so predhodne prijave.

Konec tedna bomo v CZM zaključili ustvarjalno. V petek, 5. februarja 2021, ob 18. uri bo potekala delavnica izdelave beneške maske. Letošnji pust bo drugačen, vendar ni potrebno, da ostaneš brez maske. Pridruži se jim na izdelavi elegantnih beneških mask! Delavnica je sestavljena iz dveh srečanj – petek, 5. in 12. februarja. Vodila jo bo Urška Grošelj, akademska restavratorka. Delavnica je brezplačna in namenjena mladim do 30. leta starosti. Material za izdelavo boste pred delavnico prevzeli v prostorih CZM. Obvezne prijave!

Tudi v februarju nadaljujejo z vadbo za mlade, z jogo in pilatesom. Vadba je namenjana mladim do 30. leta in je brezplačna. Še vedno zbirajo prijave na tečaje tujih jezikov: nadaljevalni tečaj nemškega jezika (15. februarja), nadaljevalni in začetni tečaj francoskega jezika (9. februarja) in nizozemščina (16. februarja).

Ne pozabite na petkova kvizovanja, izziv pred začetkom vikenda. Vsak petek bodo na njihovem FB in IG profilu objavili nov kviz.

Ste našli kakšno aktivnost zase? Vse aktivnosti bodo potekale preko aplikacija Zoom. Obvezne so predhodne prijave na info@czm-domzale.si ali 040 255 568. Več informacij najdete na spletni strani Centra za mlade Domžale in na našem FB profilu.

Center za mlade Domžale; Foto: Center za mlade Domžale

 

Komentarji uporabnikov
Tagi