V CZM-ju mlade v januarju in februarju čaka veliko zanimivih in raznolikih aktivnosti

V januarju in februarju poteka v Centru za mlade Domžale veliko zanimivih in raznolikih aktivnosti. Udeležite se lahko vabe pilatesa in se pripravite na smučarsko sezono. Poleg torkovega termina ob 17:30, smo dodali še jutranji četrtkov termin ob 8:00. Ponovno bomo začeli tudi z vadbo joge.

Otroci, stari od 7 do 12 let, se lahko priključijo ustvarjalnim delavnicam, ki potekajo ob četrtkih od 16:00 do 17:00.

Mladi, ki se soočajo z različnimi stiskami se lahko obrnejo na našo svetovalnico za mlade, kjer bodo našli pogovor, podporo in nasvet.

Vsak mesec Center za mlade Domžale organizira tudi kahoot kviz turnir na različne teme. Vsak teden postavimo 20 vprašanj, ob koncu meseca pa objavimo tri zmagovalce posameznega meseca. Priporočamo za večerno napenjanje možganov, še posebej pa, če vas doleti karantena!

Vabimo prostovoljce, ki obvladajo kakšnega od osnovnošolskih ali srednješolskih predmetov (še posebej zaželeni so fizika, matematika in angleščina) in bi radi svoje znanje predajali naprej, da nam pišejo ter sporočijo kateri predmet bi želeli poučevati in s katero starostno skupino, in povezali jih bomo z otrokom.

Otroci pa so vabljeni na učne ure kemije, ki potekajo v skupini, in sicer ob ponedeljkih ob treh za osnovnošolce in ob štirih za srednješolce.

Naše aktivnosti lahko spremljate na spletni strani, Facebook strani in Instagramu.

Center za mlade Domžale; Foto: Pixabay

 

Komentarji uporabnikov
Tagi