Ustvarjalni oktober v Centru za mlade Domžale

Oktober je tu in z njim nove delavnice in aktivnosti v Centru za mlade Domžale.

Začeli bomo ustvarjalno. Te zanimajo knjige in filmi? Se sprašuješ o pomembnih življenjskih vprašanjih? Pridruži se nam na dveh srečanjih s pisateljico Miomiro Šegina. Srečanji, ki smo ju naslovili Opazovanje kremšnite, bosta v torek, 6. oktobra in 20. oktobra, med 19.15 in 21. uro. Srečanji sta brezplačni in sta namenjeni mladim med 17. in 30. letom starosti. Za prvo srečanje priporočamo ogled filma Medena dežela.

Če so ti bližje ročne spretnosti, se nam pridruži na delavnici keramike Klepet z glino in si izdelaj dekorativne in uporabne keramične izdelke. Delavnica bo potekala v dveh delih – v sredo 14. in 21. oktobra. Obakrat pričnemo ob 18. uri. Vodila jo bo Lučka Berlot, prof. likovne umetnosti in oblikovalka. Delavnica je namenjena mladim med 15. in 30. letom in je brezplačna.

Na naših sredinih ustvarjalnih delavnicah imamo še nekaj prostih mest in sicer v prvi skupini, ki poteka med 14:30-15:45 in je namenjena otrokom med 8. in 13. letom.

Tudi migali bomo! V oktobru nadaljujemo z vadbo pilatesa. V CZM-ju poteka vadba pilatesa vsak torek med 18. in 19. uro in vsak petek med 16:30 in 17:30. Ob obisku 1x na teden za mlade do 30 let samo 10 evrov/mesec, ob obisku 2x na teden 20 evrov/mesec. Vodi Sara Jeromel, inštruktorica pilatesa.

Za delavnice in pilates so obvezne predhodne prijave na info@czm-domzale.si ali 040/255-568. Število mest je omejeno. Več informacij najdete na naši spletni strani.

Vabljeni tudi k spremljanju portala Domžale za mlade – mladinski informator.

Center za mlade Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi