Srečevali jih boste na ulicah ali parkih, kjer bodo za vas pripravljali zanimive aktivnosti

Mednarodni projekt Youth fo Youth

Naslednje tri tedne v Centru za mlade Domžale gostijo 11 simpatičnih mladih iz različnih držav po Evropi. V Slovenijo so prišli, da bi stopili na ulice in parke v Domžalah, se podružili z mladimi ter zanje pripravili nekaj zabavnih in zanimivih aktivnosti.

Center za mlade Domžale letos ponavlja projekt skupinskega prostovoljnega dela Mladi za mlade. Gre za projekt, ki je financiran s strani Evropske solidarnostne enote in bo mladim med 18. in 30. letom omogočil, da pridobijo (prve) izkušnje s prostovoljnim in mladinskim delom ter pridobijo nova znanja in veščine za izvajanje uličnega dela.

V projektu sodeluje 11 mladih iz različnih evropskih držav, ki bodo aktivnosti za mlade v Domžalah izvajali med 6. in 27. septembrom 2021.

Če bi se jim želel pridružiti tudi ti, bodo tvoje družbe zares zelo veseli. Prepoznaš jih lahko po njihovi zeleni majici in dobri energiji, ki jo prinašajo s seboj.

Za več informacij o tem, kje se bodo nahajali in kaj vse bodo počeli, pa se lahko obrneš kar na spletno stran Centra za mlade Domžale ali njihovo Facebook stran in Instagram profil.

Nekaj zabavnih utrinkov iz prvega tedna njihovega obiska, si lahko ogledaš v spodnji galeriji. Zgleda zanimivo kajne? Kaj še čakaš, pridruži se!

Miha Ulčar; Foto: CZM Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi