Kaj dogaja v Centru za mlade Domžale v februarju

Februar je v Centru za mlade Domžale mesec, ko se ponovno začenja vpis v jezikovne tečaje. Mladim ponujamo pester nabor jezikov – od temperamentne španščine, klasične francoščine, nemščine, naučite pa se lahko tudi malo bolj eksotične nizozemščine. Španščina poteka v treh stopnjah (dve začetni in nadaljevalna, ostalim tečajem pa se lahko priključite tudi brez predznanja. Vsi tečaji potekajo preko spleta. 

Na novo se odpira tudi skupina čuječnosti, Čuječnost je način zavedanja svojega doživljanja, ki ga spremlja odnos sprejemanja, odprtosti in radovednosti. Uvodni tečaj čuječnosti bo potekal preko spleta vsak četrtek ob 18h, trajal pa bo dve uri in pol. Osmim srečanjem smo dodali tudi šesturno sobotno delavnico. 

Vadbi pilatesa smo dodali tudi uro joge, tako da lahko poskrbite tudi za svoje telo, ga raztegnete, okrepite in hkrati umirite svoj um.

Otroci se še vedno lahko priključijo fotografskim in ustvarjalnim delavnicam, mladi pa lahko v prostem času preizkusijo svoje znanje  o različnih temah s sodelovanjem na mesečnih Kahoot kviz turnirjih!

Od 10. februarja do 11. marca bo v Centru za mlade Domžale na ogled fotografska razstava Žige Lupše, gostujočega dijaka iz Mladinskega centra Litija z naslovom Ogledalo čustev. Vabljeni k ogledu!

Več informacij o vsem in še več najdete na socialnih omrežjih Centra za mlade Domžale (Instagram in Facebook) in na spletni strani www-czm-domzale.si.

 

Tagi