Huda izkušnja za hudo prihodnost

Mnogi študentje poletje izkoristijo za pridobivanje delovnih izkušenj in prenos že pridobljenega znanja v prakso. Zavarovalnica Triglav z razpisom »Pazi to! Huda izkušnja« mladim tudi letos omogoča sodelovanje pri organizaciji Triglav teka, ki bo 10. septembra v protokolarnem parku na Brdu pri Kranju. Dva študenta se bosta lahko preizkusila kot koordinatorja za trajnostni razvoj na dogodku. Prijave so odprte do 15. julija.

Prijave na študentsko delovno mesto Koordinator za trajnostni razvoj na Triglav teku so do 15. julija odprte na spletni strani »Pazi to! Huda izkušnja«

Izbrana študenta bosta plačano študentsko delo v Ljubljani in na Brdu pri Kranju opravljala med 1. avgustom in 10. septembrom. Pri tem bosta dobro spoznala potek organizacije Triglav teka in spremljajočih aktivnosti. Posvečala se bosta ustvarjanju in vodenju vseh trajnostnih ukrepov za dogodek, iskanju primernih partnerjev/izvajalcev trajnostnih rešitev in komunikaciji ter koordinaciji z njimi. Sodelovala bosta tudi pri pripravi strateškega (digitalnega) načrta komuniciranja za interno in eksterno komunikacijo ter pomagala marketinški in oblikovalski ekipi.

Za hudo študentsko delovno mesto študentje ne potrebujejo predhodnih delovnih izkušenj, ampak le željo in zagon. Tokrat se priložnost ponuja prvič po letu 2019. V priloženem videu si lahko ogledate, kako je tedaj Hudo izkušnjo na Triglav teku doživel Aleks.

Zasledovanje trajnostnih ciljev

Triglav tek s stezami po neokrnjeni naravi parka Brdo pri Kranju spodbuja zdrav in aktiven življenjski slog. Prispeva tudi k uresničevanju nekaterih ciljev projekta Zavarujmo prihodnost in tako predstavlja del trajnostno naravnanega delovanja Zavarovalnice Triglav. Na letošnjem Triglav teku trajnosti med drugim posvečajo pozornost z razpisom za študente »Pazi to! Huda izkušnja«.

Triglav tek je tudi tek za dober namen, saj Zavarovalnica Triglav na dogodku že vrsto let predaja donacije zdravstvenim ustanovam. Letos bodo sredstva v skupni višini 15.000 evrov namenjena Ultrazvočnemu društvu za projekt Slojenčki.

Ljubitelji rekreacije in izkušeni tekači se lahko na 10. Triglav tek, kjer jih čakajo različne tekaške preizkušnje, prijavijo na spletni strani dogodka.

Petra Petravič; Foto: Zavarovalnica Triglav

 

Tagi