Kviz gasilske mladine za gasilske pripravnike iz GZ Domžale in GZ Mengeš

Komisija za mladino Gasilske zveze Domžale je v petek, 28. februarja 2020, v Kulturnem domu na Viru v soorganizaciji Gasilske zveze Mengeš organizirala kviz gasilske mladine za pripravnike iz Gasilske zveze Domžale in Gasilske zveze Mengeš.

Pripravnice in pripravniki so v dvorani Kulturnega doma na Viru najprej opravili teoretični del, zatem pa v garaži Prostovoljnega gasilskega društva Vir  opravili še praktični del tekmovanja. Iz Gasilske zveze Domžale je tekmovalo osem ekip pripravnikov iz Gasilske zveze Mengeš pa dve ekipi.

Vse prisotne so po tekmovanju pozdravili predsednik tekmovalnega odbora  Boštjan Narobe iz Gasilske zveze Domžale, namestnik predsednika tekmovalnega odbora Robert Ručigaj iz Gasilske zveze Mengeš, ki sta zmagovalnim ekipam podelila medalje ter Luka Pušnik, podpredsednik Gasilske zveze Domžale, ki je ekipam podelil pokale.

Rezultati:

  • Gasilska zveza Mengeš: 1. PGD Loka pri Mengšu, 2. PGD Mengeš
  • Gasilska zveze Domžale: 1. PGD Rova, 2. PGD Dob 1, 3. PGD Homec

V soboto, 29. februarja 2020, bo potekalo še tekmovanje v kvizu in praktičnem delu za pionirje in mladince. Na kviz je prijavljenih 50 ekip iz GZ Domžale in GZ Mengeš.

Avtor: Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar

Tagi