Jesen je pred vrati

Poletje se počasi poslavlja, jesen bo kmalu pričela trkat na vrata, v želji po odgovorih na številna vprašanja, ki si jih najverjetneje v tem iztekajočem se poletju, vsi nekako potihem zastavljamo in upamo na kar se da pozitiven razplet dogodkov.

Tako prihajajoča jesen skupaj z vprašanji, v naša življenja vnaša tudi strah in negotovost, med drugim pa tudi zavedanje, da se bodo v primeru poostrenih omejitev, številne dejavnosti, ki starostnikom v jeseni življenja prinašajo smeh na obraz in toplino v srca, predvsem pa občutek prijetnega druženja in skupnega ustvarjanja, znova prestavile na povsem nedoločen čas. Številni nastopi, obiski učencev iz osnovne šole ter mnoge skupinske delavnice, bodo tako odpovedane, v boj z občutkom osamljenosti in omejenostjo fizičnega gibanja, pa se bodo podali zaposleni v MGC Bistrica, ki bodo skušali po svojih najboljših močeh in s pomočjo iznajdljivosti ter izvirnosti, kljubovati nastalim razmeram.

V upanju, da se bodo ukrepi vendarle kmalu sprostili, si kolektiv MGC Bistrica želi, da bi se kar se da kmalu, znova zaslišali smeh, veselje in petje po avli ter hodnikih Medgeneracijskega centra Bistrica. Vse do takrat pa vas vljudno prosijo za spoštovanje in upoštevanje ukrepov, ki so jih sprejeli in ki veljajo vse tja do preklica.

Avtorica: Petra Petravič; Foto: MGC Bistrica

 

Tagi