Azijska avantura

V četrtek, 18. januarja 2018, je v Centru za mlade Domžale potekalo potopisno predavanje z odprtjem fotografske razstave Azijska avantura. Študentke Živa Smole, Darja Remc in Manca Kovačič so delile svoje vtise in izkušnje dvomesečnega raziskovanja Azije. Z izborom svojih fotografij so prikazale čarobnost Azije, ki so jo začinile še s kulinarično predstavitvijo.

Študentke Živa Smole, Manca Kovačič in Darja Remc so se v preteklih mesecih lanskega leta odpravile na več kot dvomesečno potovanje po Aziji. Prepotovale so Tajsko, Laos, Kambodžo, Vietnam in Indijo. Včeraj so imele v Centru za mlade Domžale poleg fotografske razstave tudi potopisno predavanje o svoji izkušnji Azije. Prikazale so nam vse od naravnih znamenitosti, sanjskih plaž do okusne kulinarike, ki je v Aziji ne manjka.

Živa Smole je z nami delila tudi vtise o Indiji in kakšno je življenje v indijski družini s katero je preživela teden dni. Poleg potopisne predstavitve smo si lahko na koncu ogledali še film, ki so ga posnele tekom potovanja, ter se sprehodili skozi fotografsko razstavo, ki bo na ogled do sredine februarja.

 

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar, Center za mlade Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi