Zahvale, ki imajo težo

Minilo naj bi že več kot 40 dni, odkar je koronavirus vstopil v naša življenja, ter s seboj prinesel marsikatero zavedanje in ponudil priložnost za kakšno novo spoznanje. Za marsikoga je to čas bilanc, sprejemanja pomembnih odločitev ali zgolj odkrivanje morebiti dolgo skritih talentov in želja.

Verjetno se še kar nekaj časa ne bomo znebili občutka, da smo se znašli v čakalnici, v katero vsekakor nismo prostovoljno vstopili. In čeprav vemo, da nismo ravno več na začetku, kakor tudi ne še povsem na koncu, smo pa najverjetneje nekje vmes. Nekje, kjer smo si upoštevajoč predpisane omejitve nekako uredili vsakdanjo rutino in tudi življenje.

In če so spremembe edina stalnica, ki jo imamo v življenju, ne moremo mimo zavedanja, da to, kar smo doživeli, ne bo kar tako izginilo, ampak bo ostalo v našem spominu. In to je nekaj, na čemer lahko gradimo, v upanju in želji po lepšem življenju.

Prejšnji teden so svoje misli z vami delili stanovalci MGC Bistrica, tokrat pa so zaprosili stanovalce oskrbovanih stanovanj, da skupaj z drugimi podelijo nekaj v tem času nastalih misli in doživetij, saj bodo vsekakor ostali zapisani v spominu. Tako njim, kakor tudi vsem, ki so v tem času bili z njimi in ob njih.

P:S: MG Bistrica se je zaradi varovanja zasebnosti stanovalcev oskrbovanih stanovanj odločil njihove podatke objaviti v omejeni obliki.

 

Komentarji uporabnikov
Tagi