Zajadrajte z Imset že pred poletjem

Imset so rockerji. No ja, moderni rockerji. Taki, ki si upajo z eno nogo prestopiti mejo in se spogledovati z elektorniko, dubstepom in še kakšnim od teh žanrov. Fantje so trenutno zelo zaposleni, saj pripravljajo svoj prvi album, ki bo izšel letošnje poletje. So pa v minulih dneh javnosti že predstavili svoj novo skladbo Jadrava, za katerega so posneli tudi videospot.

V Domžalah, kjer so fantje tam praktično domačini, so v razprodanem Blunoutu predstavili njihov nov single Jadrava, ki napoveduje tudi prvi album skupine Imset, ki bo izšel letošnje poletje. Fantje bodo izid albuma nagradili s koncertno turnejo po večjih odrih, med drugim bodo igrali skupaj z legendarnimi Dire Straits v Opatiji, Bijelo Dugme v Kopru. Skratka, toplejši meseci obetajo, da bo slovensko glasbeno sceno prevetrila čisto nova glasbena fronta, ki se imenuje Imset.

Skladba Jadrava so fantje posneli s producentom Matejem Pečavarjem v Studiu RSL Production v Novem mestu. Češnjo na vrhu smetane pa je z masteringom dodal legendarni Ted Jensen (Linkin Park, Green Day, BMTH…) v Sterling studiu, New York.Max Visuals ekipo pa so videospot v dveh dneh posneli na Krku.

Ne čakajte na poletje, zajadrajte z Imset že sedaj! Videospot za njihovo novo skladbo si lahko ogledate v zgornjem videu. Imset pa lahko spremljate tudi na njihovem facebook profilu.

Miha Ulčar; Foto: arhiv skupine Imset; Video: Nika Records

Komentarji uporabnikov
Tagi