Zadnji Utrip – predjed pred prihajajočim projektom El Makedonerja

Izšla je nova skladba – poslastica – domžalskega raperja El Makedonerja Zadnji Utrip, ki je predjed pred njegovim prihajajočim projektom. Čez dober teden dni izide njegov prvi album Adekvantno stanje, ki bo vseboval 15 pesmi, s katerimi se domžalski raper dotika različnih tem; od ljubezenskih in poučnih, do skrajno uličarskih in zabavnih. Takrat bo izšel tudi videospot za skladbo Angeli, ki ga El Makedoner pripravlja v sodelovanju z ES-EY-em.

Promocijski dogodek ob izidu novega albuma in videospota, ki je bil načrtovan za konec meseca marca, je zaradi trenutne situacije in ukrepov v zvezi z novim koronavirusom predstavljen na kasnejši čas. Kdaj točno bo to, trenutno še ni znano, bo pa El Makedoner o tem pravočasno obvestil vse povabljene.

Kljub temu, da se je življenje zaradi trenutne situacije ustavilo, pa El Makedoner ne počiva, saj je ravnokar izšla njegova nova skladba Zadnji Utrip, ki jo lahko poslušate v zgornjem videu. Skladba je uvrščena tudi v njegovem albumu Adekvantno stanje.

O skladbi Zadnji Utrip nam je domžalski raper povedal, da je motivacijo in idejo za njo dobil iz svojega življenja in vsakodnevnega dogajanja. Dejal je, da je že od njegovih otroških let njegov najljubši film Poslednji Mohikanec. »Dlje časa sem iskal nekoga, ki bi mi lahko iz tega filma naredil matrico – “soundtrack” za mojo pesem. V njej pa sem želel kakšen življenjski nauk in izkušnjo “izcediti” in se izpovedal na najlažji možni način. Po dveh letih brskanja in iskanja, sem slučajno naletel na “Pietras-a” – producenta s Poljske, ki je naredil točno nekaj takšnega, kot sem iskal in si želel,« nam je zaupal El Makedoner.

To pa še ni vse. Povezave za vse pesmi iz njegovega prihajajočega albuma Adekvantno stanje so “multinacionalne” in neopisljive, vsaka pesem ima svojo zgodbo in prepričanje. Tokrat pa nam za predjed predstavlja Zadnji Utrip.

O trenutni situaciji, v kateri smo se znašli, pa je El Makedoner povedal, da sta družina in zdravje na prvem mestu: »V takšnem obdobju je najbolj pomembno, držimo skupaj in da sledimo navodilom zdravnikov in vlade in se ne zbiramo v večjem številu. Zdržimo še teh nekaj tednov, da skupaj premagamo to grozoto od virusa.«

El Makedonerja lahko spremljate preko njegove Facebook strani in Instagrama.

Miha Ulčar; Foto: posnetek zaslona; Video: El Makedoner

 

Komentarji uporabnikov
Tagi