Virski pustni karneval malo drugače

Danes je na sporedu pustna nedelja. To je tista nedelja, ko so širom po državi na sporedu pustni karnevali in pustna rajanja. Letos vsega tega ne bo, saj je epidemija pustu in pustnim zanesenjakom prekrižala načrte. Zaradi nje je letos pust v naše kraje prišel dokaj neopazno in tako bo tudi odšel. Še preden pa se pust poslovi od nas, si lahko ob 14. uri in 31 sekund na našem portalu in družabnih omrežjih ogledate prvi virtualni karneval z Vira pri Domžalah.

Člani Pustne sekcije Striček zaradi epidemije niso vrgli puške v koruzo, ampak so se vseeno potrudili, da pripravijo pustno dogajanje malo drugače. V sodelovanju s Službo za turizem Občine Domžale in našim portalom so poskrbeli, da boste lahko užili vsaj delček pustnih norčij, brez katerih ni pravega pusta. V prenosu v živo si boste lahko ogledali  zabavne arhivske posnetke tradicionalnih pustnih karnevalov, posnetke z letošnjega natečaja za najboljšo gospodinjsko masko in še … Vsega vam seveda ne razkrijemo.

Prepričani smo, da se boste ob ogledu današnjega prenosa virtualnega karnevala zabavali. Se vidimo ob 14. uri in 31 sekund.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca; Video: VIP produkcija

Komentarji uporabnikov
Tagi