Uroš in Tjaša: Srečni so tisti, ki srečo res dojamejo

Za letošnje poletje, sta vsem dobro poznan glasbeni duet Uroš in Tjaša, pripravila nov hit z naslovom Naj ti bo lepo. Poskrbela sta tudi za njegovo videopodobo. Videospot sta posnela na čudovitem Zanzibarju, zato v njem lahko opazimo tudi Masaje. V videospotu pa se je znašla tudi aktualna Femme Fatale – Patricia Pangeršič.

Uroš in Tjaša sta mlad glasbeni par, ki je pred štirimi leti svoje poslušalce osvojil s singlom ”Boš znal naprej me ljubiti”. Od takrat pa do danes, sta izdala številne pesmi in izdala tudi svoj prvi album. Danes pa vsem nam predstavljata novo skladbo z naslovom ”Naj ti bo lepo”.

Nov poletni hit Naj ti bo lepo je netipična ljubesenska pesem. Govori o tem, kako včasih ne znamo ceniti tistega, kar imamo. »Namen te pesmi je, da te spomni, da ti je v bistvu res čisto ok. Da bi nekdo na drugem koncu sveta vse dal, da bi lahko živel z našimi »problemi« nam je zaupala Tjaša in dodala: »Že Adi Smolar je v besedilu pesmi Na travniku podal pomembno sporočilo – srečni so tisti, ki srečo res dojamejo. Morda na najino pesem lahko gledamo kot na sodobnejše nadaljevanje tega sporočila.«

Melodijo skladbe je napisal Uroš Steklasa, pri besedilo pa se mu je pridružil tudi Damjan Pasarič, končni aranžma in produkcijo pa sta prevzela Krešimir Tomec in Gašper Konec.

Od vloga do videospota

»Načeloma se na Zanzibar nisva odpravila z namenom, da bi tam posnela videospot. S seboj sva imela kamero in si ustvarjala spomine,« sta nam razložila in dodala, da se je vse spremenilo, ko sta naletela na skupino Masajev, s katerima sta se družila dva dni. »Takoj so bili za akcijo, začutili so ritem in pozitivno energijo pesmi, kar se vidi in čuti tudi v videospotu.«

V videospotu pa niso edino presenečenje Masaji. V njem lahko opazimo tudi letošnjo Femme Fatale – Patricio Pangeršič, ki je tudi sicer njuna dobra prijateljica. Skupno potovanje, kot pravita, ni bilo načrtovano in tako so novico, da bodo istočasno tam, izvedeli le nekaj tednov pred potovanjem. Tudi Patricia se je tako pridružila njunemu projektu in na plaži z njima ne le zapela, ampak tudi zaplesala.

Uroš in Tjaša sta še dodala, da je vsak videospot za izvajalca poseben spomin. Naprimer spomin na neko obdobje, na proces dela, morda na poseben dogodek, ki se je pripetil tekom snemanja. Tako je njun videospot postal spomin na potovanje na katerega sta se odpravila dva … nazaj pa so se vrnili trije. Novega družinskega člana tako pričakujeta v novembru.

Njuno poletje pa ne bo namenjeno samo pripravam na prihod prvorojenca, ampak bo tudi polno nastopov. Z navdupšenjem usklajujeta datume za njune prve koncerte z bendom, vsaka sobota pa je tudi zapolnjena s petjem na poročnih obredih. »Res je lepo videti, kako veliko mladoporočencem pomeni, da jima prideva najine pesmi odpeti osebno« še dodata.

Karin Božič Zupančič; Foto: arhiv Uroš in Tjaša

Komentarji uporabnikov
Tagi