Ups! Rožo za 30 let postavili na napačnem naslovu

Stanovalci ene izmed stanovanjskih hiš v Drtiji pri Moravčah so bili v ponedeljek zjutraj zelo presenečeni, saj so na dvorišču stanovanjske hiše zagledali večjo rožo, v kateri je bila zapisana številka 30. Ker se takšne rože običajno postavijo nežnejšemu spolu ob obletnicah, je bilo presenečenje toliko večje, saj v tej stanovanjski hiši nihče ni praznoval 30 let. Se pravi, da je druščina, ki se je tudi podpisala na list rože, zgrešila naslov in rožo postavila na napačnem naslovu.

Domačin Blaž je rožo fotografiral in jo tudi objavil na svojem Facebook profilu, kjer navedel, da so minulo noč pri njih doma postavili rožo za 30 let: “Predvidevam da so falili hišo saj pri nas doma nihče ne praznuje 30 let. Roža se nahaja v Drtiji pri Moravčah. Prilagam tudi fotografije in hkrati prosim za delitev da se najde lastnik oz. tisti ki bi moral biti deležen tega presenečenja. Na roži so tudi imena če kdo katerega mogoče pozna. Hvala za vsakršno delitev.”

Po običaju je postavitev mlaja ali rože napovedana oziroma, če je presenečenje za slavljenko ali slavljenca, skoraj zagotovo to vedo domači, da se temu primerno tudi ustrezno pripravijo. V tem primeru pa je morala biti roža postavljena brez predhodne napovedi, da bi bila za slavljenko presenečenje. Žal je druščina pri tem zgrešila naslov in zaradi tega nasmejala številne uporabnike Facebooka.

Miha Ulčar; Foto: B. K.

Komentarji uporabnikov
Tagi