To so Domžale – Domžale po novem tudi v rap verziji

Pred dnevi je luč zagledal nova skladba rap zvrsti in videospot z naslovom To so Domžale, za katerega so poskrbeli Stefan Josifovski (El Makedoner), Sanel Ikić (Sanel) ter Žan Turk (Turk). Že samo v prvem dnevu objave na Youtubu, je imel novi videospot, ki ga seveda objavljamo tudi na našem portalu, preko 6.000 ogledov. V času naše objave pa je imel videospot že preko 9.300 ogledov.

Kot so nam zaupali avtorji skladbe To so Domžale, je prišla ideja za skladbo čisto spontano. Vsi sodelujoči, se sprva še niso poznali. Ideja, da speljejo projekt, pa jih je združila. Skladbo so posneli v mesecu marcu, njihova želja pa je bila, da posnamejo še videospot. Tega pa so se lotili v mesecu maju. Namen projekta pa je bil, da slikovito prikažejo Domžale.

Stefan Josifovski, eden izmed avtorjev skladbe nam je povedal, da prihaja iz Makedonije, v Domžalah pa živi že 8 let. Ker v Domžalah še ne živi veliko let, je ugotovil, da projekt sam ne bo mogel izpeljati, je pa dobil suport prijateljev in skladba ter videospot sta zagledala luč sveta. Kamero za snemanje so si sposodili pri Domnu Tekavcu, za celotno snemanje in montažo pa je poskrbel Sanel Iklič in njegova IKI Production. O čem prepevajo pa boste ugotovili v videu.
 

Avtor: Miha Ulčar; Foto, video: El Makedoner
Komentarji uporabnikov
Tagi