Ste v pričakovanju novega življenja? Potem je nova skladba ansambla Galop na mestu!

Novo življenje je nova skladba ansambla Galop, za katero so posneli tudi videospot. Galopovci upajo, da se bo skladba dobro prijela med poslušalci, predvsem pa ciljajo na pare, ki so v pričakovanju otroka, mlade družinice in komaj novopečene starše, saj bo ravno tem skladba zagotovo segla do srca.

Tunjice pri Kamniku so tisti kraj, kjer nastajajo nove in odmevajo že poznane domače viže, ki jih od leta 2008 ustvarjajo člani ansambla Galop. Petčlanska zasedba z dobro voljo in pozitivno energijo vsa ta leta skrbi, da z narodno zabavno in slovensko ter tujo glasbo osvajajo srca poslušalcev.

Tokrat ansambel Galop predstavlja novo skladbo z naslovom Novo življenje. »Ker je lansko leto po festivalu narečnih viž v Škofji Loki, kjer smo Galopovci postali zmagovalci občinstva, pevka Nina odšla na porodniški dopust,​​​​ smo se odločili, da bo naslednja naša skladba opevala rojstvo otroka. Tako smo nekaj kadrov za videospot posneli že v času Ninine nosečnosti,« o ideji za njihovo novo skladbo povedo Galopovci.

Melodijo je prispeval Jože Vidergar, besedilo pa Igor Pirkovič. V začetku meseca so v studiu Mihelič posneli skladbo, nekaj dni zatem pa tudi videospot. Snemalni dan so z ekipo video produkcije Pratnemer preživeli v prelepem Arboretumu Volčji Potok. Poleg Nine, Mateja, Matica, Jankota in Matjaža v videospotu nastopata tudi njeni hčerkici in partner Gregor Kregar, ki prav tako prihaja iz glasbenih krogov, saj igra v ansamblu Domačini.

Nina že od novega leta dalje ponovno razveseljuje v družbi fantov. Trenutno so polno zasedeni z nastopi po veselicah in ohcetih, hkrati pa že snujemo nove ideje za nove skladbe, prav tako pa načrtujejo koncert ob 10-letnici delovanja. Kdaj in kje bo pa boste zagotovo pravočasno obveščeni.

Več o ansamblu Galop si lahko preberete na njihovi spletni strani, spremljate pa jih lahko tudi na njihovem Facebook profilu.

Miha Ulčar; Foto, video: ansambel Galop

Komentarji uporabnikov
Tagi